Agenda en uitslag loterij

Op de school in Bagiran Village gaat het momenteel erg goed. De leerkrachten worden maandelijks betaald door middel van de bijdrage van de donateurs. Elke eerste van de maand is het betaaldag en krijgen wij een update van de betaling via onze contactpersoon in Gambia. Wilt u ook donateur worden? Stuur ons een berichtje. De kinderen op school genieten ook erg van de nieuwe uniformen die door de sinterklaasactie zijn mogelijk gemaakt.

Het project Women Jarma Yuna gaat, zoals leesbaar in onderstaand bericht, ook erg voorspoedig. Het is een grote klus, maar zeker haalbaar. Voor dit project is tijd nodig , maar zal net zoals in Bagiran Village een geslaagd project worden.

De gesponsorde schoolkinderen zijn erg blij en daarmee gaat momenteel alles naar wens. Binnenkort zullen wij een gedeelte van de sponsoren weer benaderen.

Ten slotte hebben wij een volle agenda van markten en braderieën waar wij onze mooie producten uit Gambia willen verkopen. Kom hier ook een kijkje nemen, want wij hebben weer nieuwe spullen. Voor een overzicht van de markten en braderieën waar wij aanwezig zijn deze zomer, kunt u binnenkort een kijkje nemen in onze agenda. Wij zien jullie graag daar! De opbrengsten hiervan komen geheel ten goede aan beide projecten.

De loterij die onlangs heeft plaatsgevonden heeft een mooi bedrag opgeleverd. Nogmaals hartelijk dank aan de sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. Hieronder de nummers van de prijzen en de sponsoren;

 • De hoofdprijs van een ballonvaart, geschonken door
  Assurantiekantoor Ellie Meeuwisz uit Zetten, is gevallen op lotnummer: 0213.
 • De overige prijzen zijn gevallen op: 0041, 0104, 0195, 0332, 0350, 0710, 0874, 0887, 0914, 1061, 1344, 1471, 1477 en 1497.
 • Overige sponsoren:
  – Van der Lienden Grondboringen B.V.;
  – EP: Weijs Elektro;
  – AVS Meubels op maat;
  – De Griek Herveld;
  – Pedicure Mirella
  .

Wij zijn u allen zeer dankbaar voor de lieve berichtjes en kaartjes die wij mochten ontvangen in de moeilijke periode van de afgelopen maanden. Het geeft ons kracht en moed om door te gaan.